Compromís d’Els Verds: Una horta viva. Dijous, 30 de juny

passeig horta els verds

Anem a fer un passeig caminant des de la plaça de Sant Valer de Russafa (al costat del mercat de Russafa i davant l’església del mateix nom) fins a l’horta de la carrera En Corts, per a conèixer l’horta que encara queda.

Volem fer-la caminant per a que els participants, coneguen les dimensions que tenia l’horta, fa un segle. Durant el camí també parlarem del Pla Verd. Pla que dorm, des de fa unes dues dècades, en els calaixos de l’Ajuntament de València i que Els Verds, volem despertar i millorar, gràcies a la presència de Compromís a l’Ajuntament.

Moltes persones es sorprendran com a mitja hora caminant, trobem encara una horta que subministra a València aliments de qualitat, frescos i locals. I també descobrirem algunes sendes que donen la sensació d’estar molt lluny de la ciutat.

L’hora d’eixida serà les 6:30 -puntualment-, arribarem a la zona de l’horta cap a les 7 i estarem donant un passeig d’una hora, visitant els camps conreats -i els abandonats-, alguns llocs molt bonics, etc. Cap a les 8 acabarem, es podrà tornar caminant o en el autobús 14 que passa per la mateixa carrera En Corts.